Tegnestue nær Århus

Arkitektfirmaet BIRGIT VEJE ARKITEKT MAA blev stiftet i 2009 af Birgit Veje Søndergaard, som har mere end 30 års erfaring som arkitekt i Århus, Randers og omegn. Fra vores tegnestue hjælper vi private, erhverv og det offentlige.

BIRGIT VEJE ARKITEKT MAA har en særlig ekspertise som restaureringsarkitekt og indenfor by- og bygningspleje og arbejder med kunsten at forene fortid, nutid og fremtid, – at tage vare på vor kulturarv ved at bevare de gamle værdier, der har givet bygværkerne sjæl. Desuden at tilføje nye værdier så nutidige og fremtidige krav tilgodeses. 

Arbejdet med projekterne er en proces som udvikles i nært samarbejde med kunderne – vi lægger vægt på at være nærværende, og lydhøre og udvise stor ydmyghed og respekt for det eksisterende og samtidig tilføre en ny karakter og identitet til stedet. 

Professionel tegnestue

Arkitektfirmaet rådgiver primært indenfor offentligt byggeri, erhvervsbyggeri, alment boligbyggeri og privat boligbyggeri og rådgiver desuden ved indretnings- og designopgaver. Vores tegnestue er placeret i Randers, men vi arbejder også i Århus og omegn. Se et udsnit af vores tidligere projekter her.

Søger du et arkitektfirma til rådgivning på dit næste byggeri eller på en renovering, er jeg parat til at hjælpe dig godt på vej. Med øje for æstetik, harmoni og bæredygtighed designer jeg projekter, der lever op til dine ønsker, krav og ikke mindst de funktionelle behov.

Tegnestue - Århus
Birgit Veje Arkitekt MMA