Renovering i Aarhus

Renovering med højt fagligt niveau

Søger du en arkitekt til din renovering i Aarhus, Randers eller omegn? Birgit Veje Arkitekt MMA har stor erfaring med renoveringsprojekter. Og vi kan også hjælpe dig. Vi hjælper både private, offentlige institutioner og erhverv.

Hos os udfores håndværk, rådgivning og arkitektur på et højt fagligt niveau. Løsningen vil give et værdiløft for bygningen – for ejerne og for brugerne.

Renovering med kvalitet og omgivelserne for øje

Når vi står for din reovering, er projektets funktion i fokus. Og ved at bidrage med sociale, arkitektoniske og oplevelsesmæssige kvaliteter, tilstræbes projektet at gøre en forskel for de nære omgivelser.

Vi tager også hensyn til klimaet og bæredygtighed 

Klimahensyn og bæredygtighed drøftes– fra genanvendelige, miljørigtige og eventuelt genbrugte materialer i etableringsfasen til drift og vedligehold ved bygningens daglige drift – og ofte med inddragelse af eksterne rådgivere.

Kontakt arkitekt Birgit Veje i dag

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med din renovering i eller omkring Aarhus, Randers og omegn? Så ring til os på: (+45) 28 49 86 10  eller skriv en mail: bv@birgitveje.dk. Vi tager altid gerne en snak med dig omkring dit renoveringsprojekt, inden vi går i gang.

Renovering

Se billeder her

Jeg har stor forståelse for, at mine kunders behov og ønsker kan variere, så jeg tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette.