Restaurering i Aarhus

Restaurering: Den bedste måde at bevare kulturarven på er at bruge den aktivt

Arkitektfirmaet Birgit Veje Arkitekt har stor erfaring med projekter, som er en del af Den Arkitektoniske Kulturarv, herunder at istandsætte og transformere fredede og bevaringsværdige bygninger og bygningsmiljøer. Og vi udfører restaurering i især Aarhus, Randers og omegn.

En restaurering er en tværfaglig diciplin

Restaurering er en tværfaglig disciplin og involverer samarbejde med brugere, kunsthistorikere, konservatorer, diverse håndværkere, ingeniører og myndigheder m.fl.

Den arkitektoniske idé fastlægges altid sammen med bygherren

Den arkitektoniske tilgang afhænger af projektet, og der må udføres forundersøgelser med efterfølgende analysering, som kan dokumentere projektets arkitektur og kulturhistoriske udvikling.
Forundersøgelserne er et godt beslutningsgrundlag for at fastlægge en restaureringsholdning, en arkitektonisk idé for projektet. Den arkitektoniske idé fastlægges altid sammen med bygherren.

Søger du en erfaren arkitekt til restaurering?

Kontakt Birgit Veje på (+45) 28 49 86 10  eller bv@birgitveje.dk. Så kan vi tage en snak om jeres projekt samt muligheder.

Se billeder her

Jeg har stor forståelse for, at mine kunders behov og ønsker kan variere, så jeg tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette.